Gezonde pannenkoeken

Home » Archive by category "Gezonde pannenkoeken"

Een pannenkoek staat misschien bekend als een ongezonde maaltijd die je alleen in het weekend eet maar dit is zeker niet waar! Door bepaalde ingrediënten weg te laten of juist toe te voegen maak je van je favoriete avondeten, lunch of ontbijt juist een gezonde variant! Gezonde pannenkoeken maar je natuurlijk met onze lekkere recepten.

pompoenpannenkoek

Pompoenpannenkoek recept

In Gezonde pannenkoeken, Hartige pannenkoeken On 23 december 2016 Reacties staat uit voor Pompoenpannenkoek recept

De pompoenpannenkoek is zeker de moeite waard om eens te bakken. De combinatie van pompoen met het pannenkoekendeeg is heerlijk, hoewel je dit misschien niet zelf bedacht had…. Read More »

veganistisch pannenkoeken recept

Veganistisch pannenkoeken recept

In Gezonde pannenkoeken On 14 december 2016 Reacties staat uit voor Veganistisch pannenkoeken recept

Steeds meer mensen eten veganistisch.  Veganistisch eten blijkt goed voor het milieu te zijn. Met de klimaatproblemen letten steeds meer mensen op de invloed van hun dieet op… Read More »

paleo pannenkoek

Paleo pannenkoek recept

In Gezonde pannenkoeken On 17 april 2016 Reacties staat uit voor Paleo pannenkoek recept

Bij het paleo dieet zijn granen en zuivel niet toegestaan. Laten die twee voedingsmiddelen nou net de basis ingrediënten van pannenkoeken zijn. Om toch lekker te kunnen genieten… Read More »

banaan-ei-pannenkoeken-maken

banaan ei pannenkoek

In Gezonde pannenkoeken On 12 maart 2016 Reacties staat uit voor banaan ei pannenkoek

Op zoek naar een gezonde variant van pannenkoeken? of gewoon een licht maar lekker ontbijt? Deze banaan ei pannenkoeken zijn hiervoor uitermate geschikt. Door het ontbreken van de… Read More »

Menu